Ebben a cikkben:

Konyhabútor összeszerelés profi segítséggel

2021. augusztus 31.
2160
profi konyhabútor összeszerelés

A lakberendezés és otthonunk arculatának kifejezetten hangsúlyos része a konyha és annak felszerelése, már ami a bútorokat illeti. Egy-egy jól eltalált, stílusunkhoz illő konyhabútorral igazán impozáns megjelenést kölcsönözhetünk a konyhának, ebédlőnek. Ezek a helyiségek központi szerepet töltenek be egy család életében, hiszen az összejövetelek, közös étkezések helyszínéül szolgálnak, így érdemes minél esztétikusabb, egyben praktikus kialakításra törekedni. 

Segítségre van szükséged? Hívj minket bizalommal!

+36 20 257 0 257

Spórolj időt és energiát, bízd szakemberekre!


A XXI. századi belsőépítészet rengeteg lehetőséggel kecsegtet, hiszen az olyan üzletláncok, mint például az IKEA, a lehetőségek végtelen tárházát nyújtják bárkinek, aki lakásfelújításon, bútorcserén gondolkodik. Legyen szó a manapság nagyon népszerű amerikai típusú konyhákról, vagy egy szerényebb elképzelésről, tulajdonképpen ma már bármi megvalósítható, ráadásul elérhető árakon. 

Miután nagy gondossággal kiválasztottad és megvásároltad álmaid konyhabútorát, akkor jöhet a nehezebb része a dolognak, ugyanis még meg kell oldani a bútor összeszerelés problémáját is. Egy IKEA konyhabútor összeszerelés valljuk be, nem a világ legegyszerűbb feladata. Átláthatatlan összeszerelési útmutató, millió alkatrész és csavar, megfelelő szerszámok vagy épp idő és elszántság hiánya, ezek mind olyan tényezők, melyek külön-külön is azt sugallják: Talán jobb lenne szakértőkre, rutinosabb emberekre bízni az IKEA konyha összeszerelés teljes folyamatát. 

Ekkor jövünk képbe mi, a Szaki Neked csapata, ugyanis a bútor összeszerelés az egyik legfőbb alapszolgáltatásunk, így minden ilyen jellegű munka kapcsán bátran felkereshetsz minket, segítünk az IKEA konyha szerelés elejétől végéig való elvégzésében. Munkatársaink hosszú évek tapasztalataival felvértezve állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy egy lépéssel te is közelebb kerülhess álmaid otthonának megvalósításához. 

Időpontért keress minket az alábbi számon:

+36 20 257 0 257


Szolgáltatásaink között találhatod a konyhabútor összeszerelés mellett az alábbiakat:

  • ágy, kanapé és komód összeszerelése;
  • fürdőszobabútor összeszerelés;
  • gardróbszekrény, szekrénysor összeállítás;
  • irodabútor, szék, polc, tároló összeszerelés;
  • bármilyen IKEA bútor összeszerelés.

Az IKEA konyhabútor összeszerelés azon felül, hogy igencsak bonyolult, rendkívül időigényes is lehet, ráadásul rengeteg stresszel, bosszúsággal is járhat. Ellenben, sokkal jobban járhatsz, ha profikra bízod a „piszkos munkát”. Ezzel nem csak időt spórolhatsz, de rengeteg felesleges idegeskedéstől is megkímélheted magad. Nem beszélve arról, hogy a saját kezű IKEA konyha szerelés nem várt végeredménnyel is zárulhat, hiszen elég 1-2 csavart kihagyni, és máris használhatatlanná, balesetveszélyessé válhat az adott bútordarab, és kezdheted a folyamatot elölről, ráadásul még szét is kell szedni a rosszul összerakott bútort. 

Érdemes tehát a konyhabútor összeszerelés teljes folyamatát szakértőkre bízni, akik biztosan rendelkeznek egyfelől a szükséges szerszámokkal, másrészt megvan a kellő szaktudásuk is ahhoz, hogy egy komplett IKEA konyha összeszerelés se okozzon problémát. 
 

Az Ikea konyhabútor összeszerelés is szolgáltatásaink közé tartozik
Előttünk nincs lehetetlen, az IKEA konyha szerelés már rutinfeladat munkatársaink számára

Persze, ha szakértője vagy a témának, netán hobbid a barkácsolás, konyhabútor összeszerelés, akkor egyedül is könnyen boldogulhatsz. Ha azonban mégis jól jönne néhány segítőkéz, nincs más dolgod, csak felvenni velünk a kapcsolatot.

Velünk megvalósíthatod álmaid konyháját

Az igen népszerű IKEA, JYSK stb. konyhabútorok közkedveltsége abban rejlik, hogy egyrészt rengeteg alternatívát nyújtanak a vásárlóknak, lényegében csak a képzeleted szab határt annak, miképp szeretnéd berendezni konyhádat, ebédlődet. Másfelől pedig az úgynevezett lapra szerelt, elemes bútorok nem csak stílusosak, de megfizethető áron nyújtanak kimagasló minőséget is.

A lapra szerelt bútor egyetlen „hátránya”, ha lehet így fogalmazni, hogy otthon, saját kezűleg kell összeszerelni. Ez persze megkönnyíti a szállítást, tárolást, de egy-egy IKEA konyhabútor összeszerelés így is rengeteg bosszúságot okozhat annak, aki nem járatos ilyen téren. Nem mindenki született asztalos, így természetesen előfordul, hogy valakinek nincs érzéke a bútorszereléshez, vagy egyszerűen csak ideje nem engedi meg, hogy ezzel foglalkozzon. 
A Szaki Neked éppen ezért nyújt ilyen jellegű, professzionális szolgáltatásokat Budapesten és környékén. 

Keress minket bátran akkor is, ha nem csak egy-egy bútordarab összeszereléséről van szó, hanem például egy teljes, komplett IKEA konyha összeszerelés a feladat. Lényegében ránk bízhatod a konyha, ebédlő újrabútorozását, felújítását, de természetesen otthonod bármely részében segítséget nyújtunk a bútorszerelésben. 
Amellett, hogy csapatunk minőségi munkával veszi le a terhet a válladról, az IKEA konyhabútor összeszerelés közben is vigyázunk otthonod tisztaságára, a munka végeztével pedig rendet rakunk, összetakarítjuk a hulladékot. Igény szerint el is szállítjuk a keletkezett szemetet, így erre sem kell még külön időt és energiát fordítanod.

Szaki Neked, a legjobb választás!


Ha neked sincs kedved az IKEA konyha összeszerelés bonyolult és hosszadalmas útját járni, akkor mi vagyunk a te embereid, keress minket bizalommal a 06 20 257-0257-es telefonszámon!
Hívj minket hétfőtől péntekig 08:00-18:00 között és akár hétvégén 09:00-16:00-ig, vagy weboldalunkon keresztül is elérhetsz minket üzenetben.

Akár már néhány napon belül, előre egyeztetett időpontban összeszereljük a szóban forgó bútorokat, legyen a feladat bármi, kezdve egy komód összerakásától egészen egy komplex IKEA konyha szerelés elvégzéséig, ránk bármikor számíthatsz. Előzetes árkalkulációt is végzünk, így nagyjából tudhatod, mire számíts. Ha azonnali segítségre van szükséged, akkor igénybe veheted az expressz kiszállást is.

Ne feledd, ha bútor összeszerelés, akkor Szaki Neked!

+36 20 257 0 257

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!