Áraink

Ismerd meg árainkat

Szolgáltatásunk óradíjas. Ez mit jelent?


Azt jelenti, hogy nem az elvégzendő feladatok száma határozza meg a díjazásunkat, hanem a vele töltött idő. Ráadásul óradíjunk a második megkezdett órától 10 perces pontossággal kerül megállapításra. Így fixen annyit kell kifizetned, amit ténylegesen a feladat megoldásával töltöttünk. Pontos árainkat az határozza meg, hogy mikor szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat és mennyire sürgős, hogy kiérkezzünk hozzád.


Igyekszünk néhány napon belül időpontot találni a Számodra,
de ha nincs időd várni, megoldjuk hétvégén, vagy akár 24 órán belül, ha az Expressz, azonnali kiszállást választod!

Hétköznap:

Első megkezdett óra díja: bruttó 15.000 Ft
Második órától 10 percenként: bruttó 2.000 Ft (óránként 12.000 Ft)

Expressz, azonnali kiszállás és hétvége:

Első megkezdett óra díja: bruttó 20.000 Ft
Második órától 10 percenként: bruttó 2.500 Ft (óránként 15.000 Ft)

Hogyan működik szolgáltatásunk?


Az első óra díjában minden benne van ahhoz, hogy azonnal munkához láthassunk nálad; a szerszámok, kellékanyagok összekészítése, az utazás, az esetleges parkolási díj, a szükséges felszerelés bepakolása hozzád. Utána viszont - feltéve, hogy annyi feladatot kapunk tőled, hogy egy óránál tovább dolgozunk – szeretnénk a lehető legpontosabban elszámolni veled, ezért a második órától 10 percenként számítjuk fel a díjat.

  • Több feladatot is elvégzünk egyszerre

Láthatod, költségarányosan annál jobban jársz, minél több feladatot bízol ránk, tehát ne fogd vissza magad! Nézz csak szét otthon, mi minden vár arra, hogy valakinek végre legyen hozzá elég szerszáma, ideje, kedve, bátorsága, szakértelme. Hívj minket, mi mindent megoldunk és ne is gondolj többet ezekre a feladatokra!

  • Az anyagbeszerzésben is számíthatsz ránk!

Ha a munkához nincs otthon minden alkatész, és nem is olyan általános dolog, mint a csavarok, szegek, tiplik, ragasztó stb., ami nálunk is megvan, akkor az anyagbeszerzést is nyugodtan ránk bízhatod, de fontos tudnod, hogy a vásárlás idejét beszámítjuk az óradíjba, hiszen a bevásárlással neked spórolunk időt és energiát.

  • Bankártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk

A fizetést nálunk legegyszerűbben kártyával intézheted; a szakink kártyaleolvasóval érkezik hozzád, így azonnal nyugtát is ad. Ha számlát is szeretnél, azt a fizetés után, e-mailben kaphatod meg.


Keress minket bizalommal  hétköznapokon 08:00-18:00 között,
akár hétvégén is 09:00-16:00-ig az alábbi telefonszámon vagy honlapunkon keresztül!

+36 20 257 0 257

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!