Bútor összeszerelés gyorsan és profi módon

Budapest és Pest megye területén

ikea bútor összeszerelés árak stabil szakszerű kivitelezéssel

Megvetted álmaid bútorát, például egy hatalmas és impozáns ruhásszekrényt, vagy egy csodaszép könyvespolcot, ahol kedvenc műveidet szeretnéd tárolni, de egyszerűen nincs rá időd, energiád, vagy épp bátorságod, hogy összeszereld azt? Nos, épp ilyen szituációk orvoslására nyújtunk Neked egyedi, személyre szabott és professzionális segítséget Budapesten és környékén!

Hívj minket az alábbi számon, ha segítségre van szükséged!

+36 20 257 0 257

Szakértelem és elhivatottság


Talán a trójai háború sem tartott volna tíz évig, ha Odüsszeusz és serege már jóval korábban megbízott volna egy ezermester brigádot, hogy készítsenek egy hatalmas falovat. A görögökkel ellentétben te már könnyedén igénybe veheted szaktudásunkat, hiszen, ha minket választasz garantáljuk a magas színvonalú, gondos és gyors munkavégzést. Ennek jegyében igyekszünk kiemelkedő, egyedi és bárki számára elérhető szolgáltatásokat nyújtani.

ikea bútor összeszerelés árak budapest és környékén
A hatalmas, komplett bútorszettek összeszerelése sok időt, energiát és persze hozzáértést igényelhet

Kicsi a bors, de erős, tartja a mondás, mely talán nem is írhatná le egyszerűbben, hogy miként is működik a mi vállalkozásunk. Kisebb cégként az egyik legfőbb erősségünk az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartás és persze a gyorsaság, pontosság, megbízhatóság, és a rugalmas problémamegoldó képességünk, valamint a kedvező bútor összeszerelés árak. 

Rövid határidővel vállaljuk
  • elemes bútorok összeállítását, pl. IKEA bútor összeszerelés;
  • kilazult bútorelemek javítását;
  • egyes bútorelemek, rögzítők, fogantyúk cseréjét;
  • polcok, faliszekrények rögzítését;
  • illetve számos egyéb, ügyfeleink által kijelölt feladatot.

Bármit, bármikor, előttünk nincs lehetetlen


A bútor összeszerelés alapszolgáltatásaink közé tartozik, így ennek köszönhetően minden elképzelhető feladatot nyugodtan ránk bízhatsz. Szakembereink kellő odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel tesznek eleget minden felkérésnek.

bútor összeszerelés árak amivel számolhat
Lazíts nyugodtan, a bútorszerelés legyen a mi gondunk

Új bútort vásároltál? Bízd ránk! Összerakjuk Neked!

  • Ágy, kanapé és komód összeszerelése;
  • fürdőszoba, konyhabútor összeszerelés;
  • gardróbszekrény, szekrénysor összeállítás;
  • irodabútor, szék, polc, tároló összeszerelés;
  • IKEA bútor összeszerelés.

Ezen felül pedig szintén mellettünk szól, hogy vigyázunk otthonod tisztaságára , a munka végeztével természetesen rendet rakunk és összetakarítunk, illetve, ha kéred, a keletkező hulladékot is elszállítjuk, így erre sem kell még külön időt és energiát fordítanod. A bútor összeszerelés árak listájáról lentebb tájékozódhatsz.

Keress minket bizalommal!

+36 20 257 0 257

A lapra szerelt bútorok aranykora


A lapra szerelt, elemes bútorok manapság nagy népszerűségnek örvendenek, mondhatni aranykorukat élik, hiszen nem csak megfizethetőek, de stílusosak, modernek, változatosak, így lényegében bárki megtalálhatja az igényeihez és elképzeléseihez leginkább passzoló bútordarabokat. A lapra szerelt bútor lényegében egy szerelésre előkészített házi összeállításra gyártott termék. A legnagyobb bútorgyártók, mint az IKEA, JYSK stb. hatalmas precizitással és gondossággal gyártja le ezeket a bútorokat, így a minőség garantált. Ugyanakkor egy-egy IKEA bútor összeszerelés van akinek kikapcsolódást, van akinek megoldhatatlan kihívást jelent. Utóbbi esetében nincs más dolgod, csak felvenni velünk a kapcsolatot és egyeztetni. Rövid időn belül a helyszínen elvégezzük a szerelési munkálatokat. Természetesen bármilyen típusú bútor összerakását vállaljuk ügyfeleink igényei szerint, legyen az ágy, kanapé, komód összeszerelése; fürdőszoba, konyhabútor összeszerelés; gardróbszekrény, szekrénysor összeállítás; irodabútor, szék, polc, tároló összeszerelés és még sorolhatnánk.

Bútorszerelés saját kezűleg? Így vágj bele!


Ha mégis megvan benned a kellő elhivatottság, kitartás és tudás ahhoz, hogy saját kezűleg, segítség nélkül vesd bele magad a bútor összeszerelés kihívásaiba, akkor engedd meg, hogy néhány tippel és tanáccsal megkönnyítsük a dolgodat. Ugyanakkor, ha inkább másra fordítanád az értékes idődet, mi készségesen állunk rendelkezésedre.

Első lépés a tervezés

Mielőtt a bútor összeszerelés felmerül, a legelső, igazán fontos lépés a gondos tervezés és előre gondolkodás a megfelelő bútor kiválasztásában. Hiszen előzetesen mindig fel kell mérni a terepet, tisztában kell lenned azzal, hogy az adott helyiségbe milyen bútordarabok férnek el. Talán elsőre nem tűnik annyira hangsúlyosnak, de azt is érdemes szem előtt tartani mikor bútort választasz, hogy milyen stílusvilágot képvisel az otthonod, hiszen egy jól eltalált bútorszettel igazán impozáns belső tereket alakíthatsz ki. 

Miután megvetted a kiszemelt bútort és sikerült is rendeltetési helyére eljuttatni, következő lépésként nézd át a bútor összeszerelés útmutatót, és készítsd elő a szükséges szerszámokat. Ez a bútorszerelés előkészítő fázisa, nem szabad elhanyagolni.

Összeszerelési útmutató: segítség vagy útvesztő? 

Valószínűleg mindenki ismeri a sztereotípiát, miszerint egy IKEA bútor összeszerelés mennyire bonyolult és átláthatatlan, azonban egy kis odafigyeléssel bármi megvalósítható. Szerelési útmutatót minden bútor tartalmaz, melynek alapján akár Te is elvégezheted a bútorszerelés folyamatát. Azonban legtöbbször itt foszlik el a lelkesedés a saját kezű munka iránt, hiszen gyakran találkozhatsz olyan leírásokkal, melyeken igen nehéz eligazodni. Ha nem vagy biztos a munkádban, inkább kérd profik segítségét, rengeteg időt takaríthatsz meg és megóvhatod magad a felesleges idegeskedéstől is.

SZolgáltatásunk a segítségedre lehet: bútor összeszerelés Budapest és környékén
Nem mindig olyan egyszerű egy több elemes bútor összeszerelés útmutatóján eligazodni

Különösen fontos, hogy minden részmunkafolyamatot alaposan ellenőrizz, mielőtt elkezded. Például ha ragasztóval kell elemeket rögzíteni, a rosszul kivitelezett ragasztás nagy fejtörést okozhat, ugyanis ez ritkán helyrehozható, súlyos károkat eredményezhet a bútordarabokban. Illetve az is fontos, hogy várd meg a száradási időt is, mivel ha idejekorán teszed ki terhelésnek a ragasztott bútorelemeket, azok könnyen deformálódhatnak, megsérülhetnek. 

Persze ezt a problémakört is könnyen elkerülheted, ha igénybe veszed a Szaki Neked szolgáltatásait a bútor összeszerelés témában! 

Ne hagyd ki az előzetes ellenőrzést sem!

Még egy dolgot emelnénk ki, amit célszerű megfogadni a bútorszerelés előtt, az pedig nem más mint, hogy ellenőrizd a csomag tartalmát, hogy minden bútorelem, rögzítőeszköz megvan-e, hiszen elég kellemetlen, mikor ez már csak a munka előrehaladtával a folyamat közepén derül ki. Persze laikus szemmel nehéz észrevenni a hiányosságokat, például egy IKEA bútor összeszerelés során rengeteg féle alkatrésszel kell dolgozni. 

Rendelkezésre állnak a szükséges eszközök?

Más kérdés, de hasonló problémakörbe tartozik, hogy vannak-e megfelelő szerszámaid a bútor összeszerelés kivitelezéséhez. Sokszor elegendőnek bizonyul néhány alapeszköz is, mint például egy szimpla csavarhúzó, de a bútordarabtól függően szükséged lehet többféle elektromos szerszámra is, mint például fúrógépre stb. Ennek fényében tehát, ha nincsenek megfelelő szerszámaid, vagy nem értesz azok használatához, akkor ismét csak azt javasoljuk, hogy kérj segítséget az IKEA bútor összeszerelés, vagy bármilyen jellegű bútorszerelés megoldásához. 

Szaki Neked: kedvező bútor összeszerelés árak Budapest és környékén
A fiókok pontos beszerelése nagy odafigyelést és precizitást igényel a szakemberektől is

A kiszervezett bútor összeszerelés árak tekintetében is egy jó befektetésnek bizonyulhat, hiszen nem kell aggódnod, hogy a saját kezűleg végzett munka során kárt okozol a bútorelemekben, melyek aztán jelentős pluszköltségeket jelentenek. 

Az önállóan végzett bútorszerelés látens veszélyeket is hordoz magában, hiszen elég néhány apró figyelmetlenség, 1-2 kimaradt csavar, és máris instabillá válhat az adott bútordarab. Kifejezetten lényeges, hogy a falrögzítést igénylő darabokat teljes odafigyeléssel és precizitással helyezd fel, de természetesen minden illesztésre nagy gondot kell fordítani. Mindemellett arra is ügyelned kell, hogy a kényes bútordarabokban a szerelés közben ne okozz kárt, hiszen így feleslegesen költöttél rá. 

Mindent összevetve tehát, ha nem szeretnéd a drága idődet fecsérelni az IKEA bútor összeszerelés elvégzésével, illetve gyors és minőségi eredményre vágysz, akkor mi vagyunk a Te embereid!

Hogyan veheted igénybe a Szaki Neked szakértő kezeit?


Ha Te is elakadtál az IKEA bútor összeszerelés útvesztőjében, vagy szimplán csak nincs időd, megfelelő eszközöd a bútorszerelés lebonyolításához, akkor keress minket a 06 20 257-0257-es telefonszámon!

Hívj minket hétfőtől péntekig 08:00-18:00 között és akár hétvégén 09:00-16:00-ig, vagy weboldalunkon keresztül is elérhetsz minket üzenetben.

Ha bútor összeszerelés, akkor Szaki Neked! Válaszd szolgáltatásainkat és akár néhány napon belül, előre egyeztetett időpontban elvégezzük a kijelölt feladatokat. Nem kell heteket várnod, hogy végre használatba vehesd kedvenc új bútordarabodat, ráadásul előzetes árkalkulációt is végzünk, így már előre tudhatod, hogy körülbelül mire számíts.   Természetesen Expressz kiszállást is kérhetsz, ha azonnal szükséged van a segítségünkre, kollégáink pillanatokon belül a helyszínre sietnek. 

Mennyibe kerülünk?


A bútor összeszerelés árak meghatározása óradíj alapú, melyben benne van a kiszállási díj is . Ha minket választasz, afelől sem kell aggódnod, hogy minden szükséges felszerelés rendelkezésre áll-e otthon, hiszen apróbb alkatrészeket viszünk magunkkal, míg a nagyobbakat szükség szerint megvesszük a szolgáltatás időkeretén belül a helyszíni szemle után. Bútor összeszerelés árak:

A bútorszerelés mellett számos dologban a segítségedre lehetünk! Használd ki óradíjas szolgáltatásunkat és bízd ránk az összes otthoni (eddig halogatott) ezermester munkát!

Nézd meg részletes díjtáblázatunkat: Áraink

Keress minket bizalommal, ha precíz és profi munkára van szükséged – legyen az IKEA bútor összeszerelés vagy bármi más szerelés, javítás! Házak, lakások, üzletek, irodák tulajdonosai, bérlői részére, elsősorban Budapest és vonzáskörzetében vállaljuk a feladatokat előre egyeztetett időpontban!

Keress minket, ha segítő kezekre van szükséged!

+36 20 257 0 257

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!