Bútor összeszerelés gyorsan és profi módon

Budapest és Pest megye területén

ikea bútor összeszerelés árak stabil szakszerű kivitelezéssel

Megvetted álmaid bútorát, például egy hatalmas és impozáns ruhásszekrényt, vagy egy csodaszép könyvespolcot, ahol kedvenc műveidet szeretnéd tárolni, de egyszerűen nincs rá időd, energiád, vagy épp bátorságod, hogy összeszereld azt? Nos, épp ilyen szituációk orvoslására nyújtunk Neked egyedi, személyre szabott és professzionális segítséget Budapesten és környékén!

Hívj minket az alábbi számon, ha segítségre van szükséged!

+36 20 257 0 257

Szakértelem és elhivatottság


Talán a trójai háború sem tartott volna tíz évig, ha Odüsszeusz és serege már jóval korábban megbízott volna egy ezermester brigádot, hogy készítsenek egy hatalmas falovat. A görögökkel ellentétben te már könnyedén igénybe veheted szaktudásunkat, hiszen, ha minket választasz garantáljuk a magas színvonalú, gondos és gyors munkavégzést. Ennek jegyében igyekszünk kiemelkedő, egyedi és bárki számára elérhető szolgáltatásokat nyújtani. Noha, ha Trójában nem is vállalunk munkát, az általunk nyújtott bútor összeszerelés Budapest városára és egész Pest megyére kiterjed.

ikea bútor összeszerelés árak budapest és környékén
A hatalmas, komplett bútorszettek összeszerelése sok időt, energiát és persze hozzáértést igényelhet

Bútor összeszerelés a Szaki Neked csapata által


Kicsi a bors, de erős, tartja a mondás, mely talán nem is írhatná le egyszerűbben, hogy miként is működik a mi vállalkozásunk. Kisebb cégként az egyik legfőbb erősségünk az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartás és persze a gyorsaság, pontosság, megbízhatóság, és a rugalmas problémamegoldó képességünk, valamint a kedvező bútor összeszerelés árak. 

Rövid határidővel vállaljuk
  • elemes bútorok összeállítását, pl. IKEA bútor összeszerelés;
  • kilazult bútorelemek javítását;
  • egyes bútorelemek, rögzítők, fogantyúk cseréjét;
  • polcok, faliszekrények rögzítését;
  • illetve számos egyéb, ügyfeleink által kijelölt feladatot.

Bármit, bármikor, előttünk nincs lehetetlen


A bútor összeszerelés alapszolgáltatásaink közé tartozik, így ennek köszönhetően minden elképzelhető feladatot nyugodtan ránk bízhatsz. Szakembereink kellő odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel tesznek eleget minden felkérésnek.

bútor összeszerelés árak amivel számolhat
Lazíts nyugodtan, a bútorszerelés legyen a mi gondunk

Új bútort vásároltál? Bízd ránk! Összerakjuk Neked!

  • Ágy, kanapé és komód összeszerelése;
  • fürdőszoba, konyhabútor összeszerelés;
  • gardróbszekrény, szekrénysor összeállítás;
  • irodabútor, szék, polc, tároló összeszerelés;
  • IKEA bútor összeszerelés.

Bútor összeszerelés Budapest városában!

Keress minket bizalommal!

+36 20 257 0 257

Ezen felül pedig szintén mellettünk szól, hogy vigyázunk otthonod tisztaságára , a munka végeztével természetesen rendet rakunk és összetakarítunk, illetve, ha kéred, a keletkező hulladékot is elszállítjuk, így erre sem kell még külön időt és energiát fordítanod. A bútor összeszerelés árak listájáról lentebb tájékozódhatsz.

Keress minket bizalommal!

+36 20 257 0 257

A lapra szerelt bútorok aranykora


A lapra szerelt, elemes bútorok manapság nagy népszerűségnek örvendenek, mondhatni aranykorukat élik, hiszen nem csak megfizethetőek, de stílusosak, modernek, változatosak, így lényegében bárki megtalálhatja az igényeihez és elképzeléseihez leginkább passzoló bútordarabokat. A lapra szerelt bútor lényegében egy szerelésre előkészített házi összeállításra gyártott termék. A legnagyobb bútorgyártók, mint az IKEA, JYSK stb. hatalmas precizitással és gondossággal gyártja le ezeket a bútorokat, így a minőség garantált. Ugyanakkor egy-egy IKEA bútor összeszerelés van akinek kikapcsolódást, van akinek megoldhatatlan kihívást jelent. Utóbbi esetében nincs más dolgod, csak felvenni velünk a kapcsolatot és egyeztetni. Rövid időn belül a helyszínen elvégezzük a szerelési munkálatokat. Természetesen bármilyen típusú bútor összerakását vállaljuk ügyfeleink igényei szerint, legyen az ágy, kanapé, komód összeszerelése; fürdőszoba, konyhabútor összeszerelés; gardróbszekrény, szekrénysor összeállítás; irodabútor, szék, polc, tároló összeszerelés és még sorolhatnánk.

IKEA bútorok összeszerelése


Az IKEA bútorok összeszerelése, mint már arról szó esett, van akinek kikapcsolódás, míg másoknak bosszúság. De miért is ennyire népszerű ez a márka?

Az IKEA egy világszerte jól ismert, svéd eredetű márka. A cég bútorokat készít és saját márkaneve alatt értékesíti azokat, valamint különféle kiegészítőket árusít a maximális otthoni kényelem érdekében. Az IKEA, noha tulajdonképpen minden elképzelhető bútordarab gyártásában járatos, a társaság zászlóshajóját egyértelműen a konyhabútorok gyártása jelenti. A cég termékei híresek minőségükről, strapabíróságukról, illetve arról, hogy az IKEA bútor összeszerelés sokszor okoz fejtörést a vásárlóknak, hiszen rengeteg kisebb-nagyobb alkatrészből állnak. Az IKEA bútor összeszerelés tulajdonképpen egy komplex kirakósjáték. Azonban míg egy-egy nagyobb kirakós összerakásával akár hetekig is el tudunk szórakozni, egy konyhabútor összeszerelése nem várhat ennyit. A nagyobb volumenű bútor összeszerelés gyakran plusz stresszforrást jelent, hiszen aki nem jártas ezen a területen, annak könnyen meggyűlhet a baja egy-egy bútorral.

De épp az ilyen helyzetekben tudod igénybe venni a Szaki Neked csapatának szolgáltatásait! A bútorszerelés nehézségeit gyakran nem is feltétlenül a hozzáértés, vagy az elszántáság, hanem a megfelelő szerszámok hiánya okozza.

Egy kis érdekesség! Az IKEA márkanevet a cég alapítója adta, mégpedig nevének és lakóhelyének kezdőbetűiből: Ingvar Kamprad, Elmtaryd, Agunnaryd.

Bútorszerelés saját kezűleg? Így vágj bele!


Az IKEA és az egyéb bútorkereskedések szolgáltatásai között legtöbb esetben az összerakás is megtalálható, azonban ezek meglehetősen költségesek, és gyakran akár heteket is várni kell a kivitelezésig. Éppen ezért tűnhet kézenfekvő megoldásnak, hogy mi magunk rakjuk össze a bútorokat. Így, ha megvan benned a kellő elhivatottság, kitartás és tudás ahhoz, hogy saját kezűleg, segítség nélkül vesd bele magad a bútor összeszerelés kihívásaiba, akkor engedd meg, hogy néhány tippel és tanáccsal megkönnyítsük a dolgodat.

Minden esetre, ha a Szaki Neked csapatát választod, nem kell heteket várnod a bútorszerelés kivitelezésére, akár napokon belül, vagy már a megkeresés napján is kiszállunk a helyszínre. Az általunk nyújtott bútor összeszerelés Budapest városára és Pest megyére terjed ki. A bútor összeszerelés árak kapcsán pedig lentebb találhatsz információkat.  

Áraink

Első lépés a tervezés

Mielőtt a bútor összeszerelés felmerül, a legelső, igazán fontos lépés a gondos tervezés és előre gondolkodás a megfelelő bútor kiválasztásában. Hiszen előzetesen mindig fel kell mérni a terepet, tisztában kell lenned azzal, hogy az adott helyiségbe milyen bútordarabok férnek el. Talán elsőre nem tűnik annyira hangsúlyosnak, de azt is érdemes szem előtt tartani mikor bútort választasz, hogy milyen stílusvilágot képvisel az otthonod, hiszen egy jól eltalált bútorszettel igazán impozáns belső tereket alakíthatsz ki. 

Miután megvetted a kiszemelt bútort és sikerült is rendeltetési helyére eljuttatni, következő lépésként nézd át a bútor összeszerelés útmutatót, és készítsd elő a szükséges szerszámokat. Ez a bútorszerelés előkészítő fázisa, nem szabad elhanyagolni.

Összeszerelési útmutató: segítség vagy útvesztő? 

Valószínűleg mindenki ismeri a sztereotípiát, miszerint egy IKEA bútor összeszerelés mennyire bonyolult és átláthatatlan, azonban egy kis odafigyeléssel bármi megvalósítható. Szerelési útmutatót minden bútor tartalmaz, melynek alapján akár Te is elvégezheted a bútorszerelés folyamatát. Azonban legtöbbször itt foszlik el a lelkesedés a saját kezű munka iránt, hiszen gyakran találkozhatsz olyan leírásokkal, melyeken igen nehéz eligazodni. Ha nem vagy biztos a munkádban, inkább kérd profik segítségét, rengeteg időt takaríthatsz meg és megóvhatod magad a felesleges idegeskedéstől is.

SZolgáltatásunk a segítségedre lehet: bútor összeszerelés Budapest és környékén
Nem mindig olyan egyszerű egy több elemes bútor összeszerelés útmutatóján eligazodni

Különösen fontos, hogy minden részmunkafolyamatot alaposan ellenőrizz, mielőtt elkezded. Például ha ragasztóval kell elemeket rögzíteni, a rosszul kivitelezett ragasztás nagy fejtörést okozhat, ugyanis ez ritkán helyrehozható, súlyos károkat eredményezhet a bútordarabokban. Illetve az is fontos, hogy várd meg a száradási időt is, mivel ha idejekorán teszed ki terhelésnek a ragasztott bútorelemeket, azok könnyen deformálódhatnak, megsérülhetnek. 

Persze ezt a problémakört is könnyen elkerülheted, ha igénybe veszed a Szaki Neked szolgáltatásait a bútor összeszerelés témában! 

Ne hagyd ki az előzetes ellenőrzést sem!

Még egy dolgot emelnénk ki, amit célszerű megfogadni a bútorszerelés előtt, az pedig nem más mint, hogy ellenőrizd a csomag tartalmát, hogy minden bútorelem, rögzítőeszköz megvan-e, hiszen elég kellemetlen, mikor ez már csak a munka előrehaladtával a folyamat közepén derül ki. Persze laikus szemmel nehéz észrevenni a hiányosságokat, például egy IKEA bútor összeszerelés során rengeteg féle alkatrésszel kell dolgozni. 

Rendelkezésre állnak a szükséges eszközök?

Más kérdés, de hasonló problémakörbe tartozik, hogy vannak-e megfelelő szerszámaid a bútor összeszerelés kivitelezéséhez. Sokszor elegendőnek bizonyul néhány alapeszköz is, mint például egy szimpla csavarhúzó, de a bútordarabtól függően szükséged lehet többféle elektromos szerszámra is, mint például fúrógépre stb. Ennek fényében tehát, ha nincsenek megfelelő szerszámaid, vagy nem értesz azok használatához, akkor ismét csak azt javasoljuk, hogy kérj segítséget az IKEA bútor összeszerelés, vagy bármilyen jellegű bútorszerelés megoldásához. 

Szaki Neked: kedvező bútor összeszerelés árak Budapest és környékén
A fiókok pontos beszerelése nagy odafigyelést és precizitást igényel a szakemberektől is

A kiszervezett bútor összeszerelés árak tekintetében is egy jó befektetésnek bizonyulhat, hiszen nem kell aggódnod, hogy a saját kezűleg végzett munka során kárt okozol a bútorelemekben, melyek aztán jelentős pluszköltségeket jelentenek. 

Az önállóan végzett bútorszerelés látens veszélyeket is hordoz magában, hiszen elég néhány apró figyelmetlenség, 1-2 kimaradt csavar, és máris instabillá válhat az adott bútordarab. Kifejezetten lényeges, hogy a falrögzítést igénylő darabokat teljes odafigyeléssel és precizitással helyezd fel, de természetesen minden illesztésre nagy gondot kell fordítani. Mindemellett arra is ügyelned kell, hogy a kényes bútordarabokban a szerelés közben ne okozz kárt, hiszen így feleslegesen költöttél rá. 

Mindent összevetve tehát, ha nem szeretnéd a drága idődet fecsérelni az IKEA bútor összeszerelés elvégzésével, illetve gyors és minőségi eredményre vágysz, akkor mi vagyunk a Te embereid!

Néhány egyéb jó tanács a bútorszerelés kapcsán


A bútorszerelés során rengeteg buktatóval találkozhatunk, így még néhány tanácsot adnánk pluszban az elmondottak mellé. Gyakori hiba például az alkatrészek rendszertelen kicsomagolása. Mivel a bútor összeszerelés során több apró alkatrészt is használnunk kell, jó ha azokat rendszerezve készítjük elő magunknak. Ellenkező esetben nem fogjuk megtalálni a megfelelő darabokat, könnyen elkallódhatnak, a kereséssel rengeteg időt eltöltünk, ami ugyancsak stresszes, vagy akár nem oda illő elemekkel helyettesítjük az adott szereléket, általában a csavarokat.

A csavarok kapcsán érdemes még megemlíteni egy másik tipikus hibát, ez pedig a csavarok túlhajtása. A csavarok túlhajtása vagy pontatlan behelyezése komoly károkat okozhat a bútorainkban, ráadásul erre nem terjed ki a garancia sem, hiszen a saját hibánkból adódik a kár. Ha túlhúzod a csavarokat, akkor egyrészt a menetet is tönkreteszed, másrészt a bútorlap másik végén fog kijönni a csavar. Ez pedig javíthatatlan károkat fog okozni.

Ezt elkerülendő kérd te is csapatunk segítségét! Ha bútor összeszerelés Budapest, akkor Szaki Neked!

Hogyan veheted igénybe a Szaki Neked szakértő kezeit?


Ha Te is elakadtál az IKEA bútor összeszerelés útvesztőjében, vagy szimplán csak nincs időd, megfelelő eszközöd a bútorszerelés lebonyolításához, akkor keress minket a 06 20 257-0257-es telefonszámon!

Hívj minket hétfőtől péntekig 08:00-18:00 között és akár hétvégén 09:00-16:00-ig, vagy weboldalunkon keresztül is elérhetsz minket üzenetben.

Ha bútor összeszerelés Budapesten, akkor Szaki Neked! Válaszd szolgáltatásainkat és akár néhány napon belül, előre egyeztetett időpontban elvégezzük a kijelölt feladatokat. Nem kell heteket várnod, hogy végre használatba vehesd kedvenc új bútordarabodat, ráadásul előzetes árkalkulációt is végzünk, így már előre tudhatod, hogy körülbelül mire számíts.   Természetesen Expressz kiszállást is kérhetsz, ha azonnal szükséged van a segítségünkre, kollégáink pillanatokon belül a helyszínre sietnek. 

Mennyibe kerülünk? Bútor összeszerelés árak


A bútor összeszerelés árak meghatározása óradíj alapú, melyben benne van a kiszállási díj is . Ha minket választasz, afelől sem kell aggódnod, hogy minden szükséges felszerelés rendelkezésre áll-e otthon, hiszen apróbb alkatrészeket viszünk magunkkal, míg a nagyobbakat szükség szerint megvesszük a szolgáltatás időkeretén belül a helyszíni szemle után. Bútor összeszerelés árak:

A bútorszerelés mellett számos dologban a segítségedre lehetünk! Használd ki óradíjas szolgáltatásunkat és bízd ránk az összes otthoni (eddig halogatott) ezermester munkát!

Nézd meg részletes díjtáblázatunkat: bútor összeszerelés árak

Keress minket bizalommal, ha precíz és profi munkára van szükséged – legyen az IKEA bútor összeszerelés vagy bármi más szerelés, javítás! Házak, lakások, üzletek, irodák tulajdonosai, bérlői részére, elsősorban Budapest és vonzáskörzetében vállaljuk a feladatokat előre egyeztetett időpontban!

Keress minket, ha segítő kezekre van szükséged!

+36 20 257 0 257

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása